Serviciile noastre

» Audit Financiar
» Contabilitate Generala
» Expertiza Contabila
» Consultanta Fiscala
» Consultanta Financiara
» Salarizare
» Consultanta Juridica

Oferte

3 luni gratuite de contabilitate pentru companiile nou infiintate

Consultanta fiscala gratuita pentru primul an
Adresa: B-dul George Enescu 48,
Bl. T96, Sc. B, ap.1, Suceava
Telefon: +40 230 515001
Fax: +40 230 515001
Email: contasist@gmail.com

English Romana
Echipa

 

Echipa noastra, condusa de doamna Dimofte Sorina, este formata exclusiv din economisti cu inalta pregatire, specializati ulterior si autorizati ca experti contabili, evaluatori, auditori financiari sau consultanti fiscali.

De la infiintarea in anul 2000, echipa CONTASIST a avut oferit clientilor sai siguranta si suport in optimizarea afacerii si de a-i proteja in raport cu riscurile in afaceri.Acesta este inca obiectivul nostru principal!

Prin calitatea si profesionalismul specialistilor nostrii , noi facem ca legislatia sa devina un aliat si nu un dusman in dezvoltarea afacerilor clientilor nostri. Obiectivul echipei Contasist este de a oferi clientilor sai suport in optimizarea afacerii si de a-i proteja in raport cu riscurile in afaceri

Noi suntem cei care avem grija ca partea complicata a activitatii companiei, adica finantele si contabilitatea, sa fie intotdeauna in ordine, sa reflecte realitatea, sa va ajute sa vedeti cu precizie incotro va indreptati si care sunt pasii de urmat. Experienta si diversificarea activitatilor din sectorul economic ne-a determinat sa ne diversificam serviciile, astfel incat sa putem acoperi toate necesitatile dvs.

Seriozitatea si valoarea echipei Contasist confera siguranta si valoare clientilor nostrii !